diumenge, 13 de desembre del 2009

JUDO A 2n A-B-C

Tot el centre hem tingut la sort de rebre una classe de Judo durant el mes de desembre. Ens va agradar molt ja que no el coneixiem massa i ens hem fet una bona idea. Ens van explicar que el Judo és un art marcial on l'objectiu és fer que l'altre toqui amb l'esquena en terra. Amb jocs i activitat en grup o per parelles vam aprendre algunes tècniques d'aquest esport. En aquestes imatges podeu veure'n en acció a la classe de 2nA, 2nB i 2nC respectivament.





LLANÇAMENTS I RECEPCIONS A 2n

Després de practicar els girs, hem començat a posar en pràctica les nostres habilitats amb els llançaments i les recepcions. La mestra ens ha explicat que és tan important llançar bé com rebre bé. Hem fet moltes variacions: amb dos mans, amb una o l'altra, amb bot o sense, des de diverses postures del cos (assegut, tombat, de genolls, d'esquena... i moltes més que hem pensat tots sols). Quan ja hem aconseguit dominar-ho un poc més hem començat amb diferents jocs: les deu passades, el tennis-agafat o la cistella gegant. Quins jocs us han agradat més fiets i fietes?

GIRS A 2n

Al llarg del mes de novembre a les classes d'Educació Física ens ho hem passat d'allò més bé, perquè hem practicat els girs. Ho hem fet de moltes maneres, però sobretot aquella que més ens ha agradat ha sigut sobre el matalasset. A continuació teniu algunes imatges on us fareu una idea de tot allò que hem aprés...